Mese-várlak

Mesefilmek Ingyen Online Mesefilmek Online Családi Filmek Online Rajz Filmek Online mese játékok


Mesevár

Eperke és barátai mesék


Eperke és barátai

Mese-Sordisz

Eperke - A mozifilm

Disz Eperke - A mozifilm Disz

Amikor egy vihar hatására leomló szikla tönkreteszi a kisváros vízellátó rendszerét, Eperke és lányok otthonai komoly veszélybe kerülnek. Az is megtörténhet, hogy új lakóhelyet kell keresniük maguknak. A lányok azonban elhatározzák, hogy mindent megtesznek, hogy változtassanak a kétségbeejtő helyzeten. Zöldfej bácsi, a hernyó segítségével, valamint nem kis bátorsággal és leleménnyel felszerelkezve útnak indulnak, hogy számos kalandon és veszélyen át megmentsék városukat. 

Megnézem


Mese-Sordisz


Fesztiválhercegnő


Eperke epresen új kalandjai - Fesztiválhercegnő

Amikor Eperpici városban elolvad az utolsó hókupac is, vidám kacagás tör az égre - itt a tavasz! Ha pedig itt a tavasz, akkor meg kell rendezni a Tavaszfesztivált. Tavaszfesztivál pedig nincs Fesztiválhercegnõ nélkül. A városka lakói vetélkedõvel és szavazással döntik el ki legyen az. Megkezdõdik az izgalmas, de vidám küzdelem a lányok között. Arra is fény kerül az izgalmak közepette, hogy ki utazhat a Fesztiválhercegnõ mellett a feldíszített hintóban. 

Megnézem


Mese-Sordisz


A csillámbogyó-bál


Eperke epresen új kalandjai - A csillámbogyó-bál

A lányok már nagyon várják a telet. Mindenki elmondja mit szeret ebben az évszakban, de abban mindannyian egyetértenek, hogy a Csillámbogyó-bál a legfontosabb. El is kezdik a szervezést, csak egyet nem tudnak el dönteni: Hol rendezzék meg a bált? Hosszas keresgélés után megtalálják a tökéletes helyet. Egy hatalmas tölgyfa odvában berendezhetik a báltermet. Szétosztják a feladatokat és estére el is készülnek a bálterem feldíszítésével. Nyugodtan fekszenek le aludni, de másnap amikor visszamennek a tölgyfához, kiderül, hogy valaki tönkretett mindent. Nekiállnak, hogy rendet rakjanak és újra kidekorálják a termet és persze azt is ki akarják deríteni ki lehetett a tettes. 

Megnézem


Mese-Sordisz


Ki lesz a sztár


Eperke 22. - Ki lesz a sztár

1. IRÁNY A FILMVÁROS 

Eperke gyerekkori barátja, Citromcsillag, nagyon felkapott híresség lett Epreskert Filmvárosában. Sajnos kicsit beképzeltté és önteltté vált, ami akár a karrierje rovására is mehet. Citromcsillag saját problémái miatt másokat hibáztat és nem képes beismerni, hogy az ő kibírhatatlan viselkedése a fő gond. Most Eperkén múlik, hogy segítsen neki felismerni, milyen önző és tapintatlan lett az utóbbi időben.  

2. CSAPÓ...ÉÉÉS FELVÉTEL 

Epreskert egyik kis mozija bezárni kényszerül, ám Eperkének támad egy ötlete, ami segíthet: barátaival filmet készítenek, így csalogatják vissza az embereket a moziba. Pástétom viszont egy boltot akar nyitni a mozi helyén, ezért mindent bevet, hogy megakadályozza őket. Sajnos még Áfonya és Karamella is összevesznek, ami tovább hátráltatja a munkálatokat. Eperke Narancsvirággal szerencsére segít nekik kibékülni és ráveszi Pástétomot, hogy együtt csináljákmeg vidám filmjüket, amivel a kis mozinak biztos a sikere.

Megnézem


Mese-Sordisz


Óz epres birodalmában


Eperke és barátai 21. - Óz epres birodalmában

1. TOTO MESÉJE

A klasszikus mese epres változata kel életre, amikor Eperkét egy forgószél Óz birodalmába repíti. A gonosz boszorkánnyal dacolva kell eljutnia SmaragdVárosba, hogy a nagy varázsló segítségével hazajuthasson. Találkozhatunk az összes ismert szereplővel: a Madárijesztőt, a Bádogembert és a gyáva Oroszlánt, Eperke egy-egy barátja kelti életre. Eperke természetesen hazajut kedves kutyája hősies segítségével.  

2. AHOL A GYÖNGYBOGYÓK NŐNEK  

Amikor Eperkét sürgősen visszahívják Óz Birodalmába, megtudja, hogy rendkívül módon fogynak a birodalmat megvilágító gyöngybogyók. A Bogyócskák hanyagul bánnak velük és a gonosz boszorkány is mindent megtesz, hogy elpusztítsa őket. Eperke és a Bogyócskák összefognak, hogy megakadályozzák a katasztrófát. 

Megnézem


Mese-Sordisz


És boldogan éltek


Eperke és barátai 20. - És boldogan éltek

1. EPERRÓZSIKA  

Eperrózsika hercegnő ujját megszúrja egy elvarázsolt szedertüske, így vele együtt az egész királyság álomba zuhan. Eperrózsika barátai mindent megpróbálnak, hogy felébresszék, de csak Puffancs herceg érkezése hozhat megoldást a bajra. Segítségével nemcsak Eperrózsika és a királyság ébred fel, de a bajt okozó tündér is megtanulja, hogy sokkal jobb barátként élni.  

2. RAP, A HERCEGNŐ  

Rapunzel a királyi pár gyermeke, így előkelő nevelést kell kapnia. Szőlő professzor mindent megtesz, hogy távol tartsa a lányt a játéktól és leendő uralkodóhoz méltó oktatásban részesítse a lányt. Rapunzelt ezeknél a dolgoknál jobban érdekli a hajózás és a navigáció. Tanára szerint ez nem illik egy hercegnőhöz, ezért egy apró szigeten egy toronyba zárja Rapunzelt a zavartalan tanulás érdekében. Ám amikor csónakja viharba kerül csak a lány ügyességére és tudására számíthat.

Megnézem


Mese-Sordisz


Szóljon a zene


Eperke és barátai 19 - Szóljon a zene

1. KI MIT TUD? 

 Eperke és barátai beneveznek egy "Ki mit tud?"-ra Eperdzsem néven. Sajnos mindenki csak saját magára figyel és elfelejtik, hogy a zenekar tagjai csak közösen alkothatnak kellemes és szép zenét. Már majdnem kiesnek a versenyből, mikor rájönnek, hogy csapatként kell zenélniük és ezzel elérik a várt sikert.  

2. A FELLÉPÉS 

Az Eperdzsem újra összeáll, hogy fellépjen egy helyi fesztiválon, de Édes Mézes éppen elutazott, így helyettesíteni kell. Szerencsére beállna a helyére Mentaszörp, de neki még sokat kell fejlődnie. Sajnos nagyon fegyelmezetlen és nem akar gyakorolni, de Eperke segít neki megérteni, hogy csak kemény munkával és sok gyakorlással válhat jobbá. 

Megnézem


Mese-Sordisz

KöszönömMesevár

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 35
Heti: 254
Havi: 1 709
Össz.: 1 374 377

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Eperke és barátai mesék
Mese-várlak - © 2008 - 2018 - mesevarlak.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: csingiling mesék sorban - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »